Herfst mode!

De zomer is voorbij. Natuurlijk heeft bijna niemand zin in regen, spinnen, wind en ga zo maar door. Maar het is wel weer tijd voor een nieuwe garderobe! Ik ga jullie vandaag vertellen wat we op het gebied van mode kunnen verwachten deze winter.

– Kleuren;
Deze herfst gaan we vooral veel donkere kleuren zien. Vooral veel donkerblauw en paars. Ik heb het idee dat paars altijd goed is maar nu zien we dus ook veel donkerblauw!

– Kleding;
Ik reken bij kleren ook maar schoenen. Deze winter gaan we veel leuke schoenen zien (vind ik zelf:P). Dit jaar zien we net als vorig jaar het ugg model. De echte merk uggs zijn een beetje uit maar je ziet wel heel veel schoenen met zo’n zelfde model en een bont randje. Ook zijn enkel laarsjes deze herfst in. Met een hak of zonder een hak het maakt niet uit. Je ziet vooral veel bruine enkellaarsjes. Ook worden over-knee laarzen hip! En nu de kleding: Qua jassen is het trendcoach model weer in. Ook komen er weer poncho’s in de mode en net als vorig jaar zie je ook veel wollen mutsjes. Ook zijn ronde wollen sjaals helemaal in. Je hebt ze in verschillende kleuren zoals grijs, wit, zwart enzovoort.

Make-up:
We gaan deze winter veel nude kleurtjes zien. Ook bij nagellak. Verder zijn amandelvormige nagels in deze winter.

Dit zijn een paar dingen die we deze winter veel gaan zien, natuurlijk moet je gewoon de kleren aan doen die je leuk vind en waar je je fijn bij voelt maar dit zullen we waarschijnlijk veel gaan zin in de winter.

Morgen heb ik het erg druk dus dan zal er waarschijnlijk geen artikel online komen!

Advertisements

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s