How to; Stijlboek maken

Vandaag ga ik jullie vertellen wat een stijlboek is en hoe je er een moet maken!

Wat is een stijlboek?
Een stijlboek ziet er bij iedereen anders uit. Een stijlboek is een fotoboek vol met allerlei plaatjes. Vaak met kleren, accesoires en nog veel meer plaatjes! Natuurlijk heeft iedereen een eigen stijl dus wat voor stijl je ook hebt een stijl boek is altijd helemaal in jou stijl.

Hoe maak je een stijlboek:
Nou dat is heel simpel; Je koopt een fotoboek bij bijvoorbeeld de hema, action of de xenos. Bij deze winkels zijn de fotoboeken heel goedkoop.
Wat je vervolgens doet is allerlei plaatjes zoeken. Wat je bijvoorbeeld kan doen is dit: zoek allerlei plaatjes van winterkleding in een bepaalde kleur bijvoorbeeld blauw. Deze knip je uit en plak je vervolgens in het fotoboek.
Een stijlboek maak je niet in een dag, iedere keer komen er nieuwe dingen in de mode dus iedere keer kan je weer nieuwe plaatjes verzamelen en er in plakken.
De plaatjes hoef je natuurlijk niet allemaal saai naast elkaar te plakken als je ze een beetje over elkaar heen plakt en schuin ziet het er nog persoonlijker uit!

Waar haal je plaatjes vandaan?
Leuke plaatjes vind je op google, internet, tijdschriften zoals fancy, cosmogirl enzovoort. Het beste kan je gewoon plaatjes uit tijdschriften knippen. Je kan ook leuke quotes opschrijven of uitknippen en die erbij plakken. Ook kun je er zelf tekeningetjes bij tekenen en teksten erbij schrijven.

Een paar voorbeelden van stijlboeken:
(bron: google)

Dit waren een paar voorbeelden. Het resultaat is vaak erg leuk en als je bijvoorbeeld een keer niet weet wat je aan moet doen kan je even in je stijlboek kijken!

Wat vinden jullie van stijlboeken?

Advertisements

2 gedachtes over “How to; Stijlboek maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s