Verveel tip: High tea

Soms heb je dagen dat je je gewoon heel erg verveeld, maar er zijn genoeg dingen te doen vandaag ga ik jullie laten zien wat ik pas heb gedaan: een high tea!

Bij een high tea is het de bedoeling dat je allerlei lekkere dingen maakt of koopt en natuurlijk drink je thee! Je kunt ergens anders een high tea houden bijvoorbeeld bij de intratuin of speciale winkeltjes, maar je kunt natuurlijk ook zelf een high tea organiseren. Zelf heb ik een high tea gedaan met een paar vrienden.

Natuurlijk is het belangrijk dat er lekker dingen zijn om te eten. Je kan er voor kiezen om zelf dingen te kopen maar wat nog veel leuker is om zelf het eten te maken. Een paar voorbeelden om te maken:
– Crossaints met room
– Appeltaart
– Cake
– Sandwiches
– Wraps met zalm
– Spekkoek/ sponscake
– Gevulde bladerdeeghapjes

En natuurlijk zijn er nog veel meer dingen om te maken. Als je een high tea doet met vrienden kun je afspreken om allemaal iets te maken.

En wat natuurlijk ook belangrijk is: thee! Want wat is nou een high tea zonder thee. Je hebt vast wel  maar het is ook erg leuk om wat apartere smaakjes te kopen. Ook kan je afspreken met je vrienden dat iedereen een paar smaken mee neemt. Er zijn een heleboel verschillende smaken thee, als je echt aparte thee wilt koop dan thee met marshmallow of kauwgomballen smaak. Deze twee smaken zijn te koop bij de albertheijn.

Het is ook leuk als je zorgt dat de tafel er leuk uitziet. Zorg dus voor leuke servetjes, leuke mokken, een leuk tafelkleed, leuke bordjes, leuke lepeltjes. Deze spullen hoeven niet persé duur te zijn servetjes met cakejes erop kun je bijvoorbeeld kopen bij de zeemand voor maar een euro. Ook heb je vast wel een paar leuke mokken staan, en anders kun je deze heel goedkoop kopen bij bijvoorbeeld de xenos of de action. Wat erg handig is voor het eten: een etagere. Hier kan je het eten op leggen.

 

En als je alles klaar hebt gezet kan je beginnen!

Advertisements

2 gedachtes over “Verveel tip: High tea

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s