Trend: Veren nagels

Je hebt heel veel verschillende nail-art dingen die je uit kan proberen. De laatste tijd is er weer een nieuwe trend: veren nagels.

Je hebt twee soorten veren nagels: nail-art waarbij je echte veren op je nagels doet en nail-art waarbij je veren met nagellak op je nagels maakt.

Veren op je nagels:
Dit zie je heel veel, het is heel simpel en het ziet er leuk en apart uit. Wil je zelf veren nagels maken? Lees dan de tips hieronder:
– Wat je natuurlijk als eerste nodig hebt zijn veertjes. Het liefst kleine veertjes. De kleuren kan je zelf bepalen, je hebt natuurlijk heel veel verschillende soorten veren. Je kan ook grote veren gebruiken en daar kleine stukjes van af knippen maar omdat de kleine stukjes dan los gaan zitten is dit niet handig. Je kan zelf veren zoeken, bijvoorbeeld op het strand. Maar als je dit niet handig vind of je woont niet dichtbij het strand dan kan je ook online veren kopen bijvoorbeeld op ebay: http://www.etsy.com/shop/pocketsaurus
– Als je eenmaal veren hebt, moet je ze natuurlijk nog op je nagels zien te krijgen. Lak je nagels eerst met een basecoat zoals normaal. Je kan hierna kiezen welke kleur nagellak je wilt, doorzichtig of een kleurtje die bij je veren past. Een licht roze pasteltint is bijvoorbeeld mooi bij bruine veren. Lak je nagels in de kleur of de doorzichtige lak. Hierna kan je verder gaan op twee manieren:
Manier 1: de veren op je natte nagellak leggen, hierbij kan het wel zijn dat er nagellak over de dunne haartjes/veertjes heen gaat.
Manier 2: wacht tot de nagellak droog is en breng hierna een beetje nagellijm aan op het veertje of op je nagel en plak het veertje op je nagels.
– Als je de veren eenmaal hebt aangebracht moet je het goed laten drogen en hierna moet je er een laagje topcoat over aan brengen.
En dan ben je klaar! Het is dus heel simpel om veren nagels te maken, en het ziet er heel origineel en apart uit.


Volgende keer: veren met nagellak maken. Wat vinden jullie van deze trend?

Advertisements

Een gedachte over “Trend: Veren nagels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s