NOTD Pink Paper Roses

Vandaag weer een NOTD, dit keer met een vrij aparte NOTD. Kranten nagels, die ik jullie al eerder liet zien en roze roosjes.

Stap 1:
Lak je nagels met een basecoat en lak je nagels daarna met een goede witte lak. Zorg dat de nagellak goed dekt, en laat het hierna goed drogen.

Stap 2:
Nu ga je de kranten nagels maken, ik heb hier al eerder een tutorial over gemaakt dus ik ga het niet weer uit leggen.

Stap 3:
Nu ga je de roosjes maken, dit is heel simpel. Kies een kleur die je mooi vind, ik vind roze mooi maar je kan bijvoorbeeld ook rode roosjes doen. Roosjes zijn heel simpel om te maken, kies een donker roze kleur en een licht roze kleur, zet 4 stipjes. Twee donkerroze tegenover elkaar en twee lichtroze tegenover elkaar. Nu ga je de kleuren mengen tot een rondje. En zo krijg je een soort roosje. Hierna maak je de blaadjes, maak twee kleine groene blaadjes. Gebruik hierna een donkergroene kleur en breng deze iets kleiner op het groene blaadje aan.

Stap 4:
Laat alles heel goed drogen, zodat de roosjes niet gaan vervagen. Breng hierna nog een laagje topcoat aan op je nagels en je bent klaar! Deze nail-art is niet zo moeilijk om te maken maar wel heel leuk. Je bent er wel even mee bezig maar de meeste hebben al vakantie dus dit is een leuke bezigheid. Verder ziet het er zomers uit door het witte, maar ook vrolijk door de roze roosjes.

Advertisements

4 gedachtes over “NOTD Pink Paper Roses

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s