Trend: Mermaid nails

Je ziet veel trends op het gebied van nail-art en ik heb weer een nieuwe trend gespot: mermaid nails!

De foto hierboven is geïnspireerd op de nieuwe video clip van Lady Gaga, waarin ze ook een zeemeermin speelt. Deze nagels hebben een zeemeermin en nagels met het patroon van de staart van een zeemeermin. Op de donkerblauwe nagel is eerst een laagje donkerblauwe nagellak gedaan en daar over heen zijn lichtblauwe schubben gemaakt. Hierna is er nog een kleine laag glittertopcoat over heen gedaan met hele kleine glitters.
De roze/nude zeemeerminnen nagels zijn anders gemaakt. Ik weet het niet 100% zeker maar ik denk dat ze als volgt gemaakt zijn:
Lak eerst je nagels in een nude kleurtje. Laat deze laag goed drogen en lak hierna een tweede laagje erover heen. Op het plaatje lijkt het alsof de schubben ietsje omhoog staan, ik denk dat dit gedaan is door met een satéprikkertje kleine stukjes nagellak omhoog te ‘schrapen’. Het kan ook dat het heel anders is gemaakt met bijvoorbeeld kleine stukjes fimoklei.


Bij deze nagels is het weer anders gedaan. Bij deze nagels is met paarse en blauwe kleuren gewerkt. Eerst zijn de nagels van lila paars naar donkerblauw gesponst. Zonder de schubben zou je dus gradient nails hebben. Maar in plaats van het zo te laten zijn er nog schubben op gemaakt. Met een donkerpaarse nagellak zijn er kleine halve rondjes op de gradient nails gemaakt. Hierna is er nog een laagje glittertopcoat over heen gedaan. Deze nagels zijn makkelijker te maken dan de nagels op het eerste plaatje.


En natuurlijk kan je het ook nog zo doen, nagels met de kleine zeemeermin!

Met de nieuwe trend bedoel ik vooral de bovenste twee plaatjes het onderste plaatje is een voorbeeld van hoe je het eventueel ook nog kan doen.

Wat vinden jullie van mermaid nails?

Bron foto’s: fuckyeahprettynails.tumblr.com

Advertisements

2 gedachtes over “Trend: Mermaid nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s