Trend: Tribal nails

Vandaag weer een nieuwe trend op het gebied van nail-art. Tribal nails! Ik denk dat ethnic nails en tribal nails ongeveer hetzelfde zijn alleen verschillen de kleuren. Vandaag ga ik jullie Tribal nails laten zien!

Je ziet de laatste tijd heel veel tribal nails. Tribal nagels zien er heel ingewikkeld uit maar zijn eigenlijk heel simpel om te maken. Tribal nagels bestaan vooral uit streepjes en stipjes.

Wat heb je nodig?
– Minstens drie kleuren nagellak, je kan het beste een felle kleur gebruiken, een witte kleur en een zwarte nagellak
– Een striper, in het zwart of in het wit
– Een dottingtool.

Bedenk eerst hoe je je nagels ongeveer wilt hebben. Eigenlijk is er geen vaste manier om dit te doen, je kan een heleboel verschillende printjes maken. Ik ga jullie een manier uitleggen die vrij simpel is om te maken.

Stap 1:
Lak al je nagels wit en laat ze goed drogen.

Stap 2:
Zet op je ringvinger twee verticale strepen en zet daar tussen ook schuine streepjes. (zoals je op het 2e plaatje ziet). Als je een goede striper hebt is dit heel simpel om te maken. Je kan dit het beste in het zwart doen.

Stap 3:
Zet nu horizontale strepen op de rest van je nagels, ook weer met een zwarte striper. Vul de ruimte tussen de strepen op met stipjes en driehoekjes. Doe dit niet bij allemaal.

Stap 4:
Zet met een striper in bijvoorbeeld een blauwe kleur weer een streepje tussen de horizontale strepen die je net bij stap 3 hebt gezet, nu heb je hier kleur. Dit kan je zo laten maar je kan hier bijvoorbeeld ook nog stipjes of streepjes op zetten.

Stap 5:
Eigenlijk ben je nu al klaar, je kan ook net als op foto 1 een nagel in een glitter kleur lakken, of streepjes zetten met een glitter nagellak. Als je dit gedaan hebt ben je klaar!

Natuurlijk kan je een heleboel verschillende prints maken met verschillende kleuren en patronen. Ik hoop dat de uitleg die ik gaf een beetje duidelijk was, het is in ieder geval heel erg simpel om te maken. Je moet er wel geduld voor hebben maar het ziet er heel mooi en vrolijk uit!

Wat vinden jullie van Tribal nails?

Bron plaatjes: Staat op de foto’s en tumblr.com

Advertisements

3 gedachtes over “Trend: Tribal nails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s