Peel off masker Hema

Vandaag een review over een gezichtsmasker. Een peel off mask. Dit is een masker wat je aan brengt op je gezicht en het er vervolgens weer aftrekt. Het masker droogt op als het op je gezicht zit, vandaar ook de naam peel off mask.

Dit peel off masker is te koop bij de hema. Je hebt ook peel off maskers van andere merken, je kan bijvoorbeeld ook maskertjes en peel off maskertjes kopen bij de tuinen. De verpakking van het peel off masker is groen, net als het maskertje zelf.

Het masker zelf is een soort jelly achtig slijm. Het heeft een groenige kleur. Je moet het masker snel aan brengen op je gezicht anders droogt het langzaam op op je vinger. Je kan dit masker aanbrengen met je vingers maar dan word alles wat je aanraaakt wel plakkerig. Daarom is het handiger als je dit masker aanbrengt met een kwast. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een foundation kwast gebruiken die je alleen gebruikt voor maskertjes.

Zo ziet een dun laagje van het masker eruit op je huid. Hoe dikker je het masker aan brengt hoe groener het wordt. Je moet wel uit kijken dat je het masker niet te dicht bij je ogen aan brengt. Bij mij begon het een beetje te prikken terwijl ik het niet gelijk tegen mijn oog had aangebracht. Na een tijdje hield het prikken wel op.

Na 10-20 minuten droogt het masker op. Als je het rond je mond hebt aangebracht en met je mond beweegt zie je dat de randjes los komen van je huid. Dit zijn de randjes vanaf waar je het masker los kan gaan trekken.
Het los trekken gaat op de plekken waar je het dun hebt aangebracht vrij makkelijk maar op de plekken waar het wat dikker is aangebracht lukt het niet om het er goed af te trekken. Je moet alle stukjes er af los van elkaar af trekken. Het masker gaat heel lastig van je gezicht af. Ik heb het grootste deel ook eraf gehaald met een nat washandje. Het masker moet ervoor zorgen dat de dode huidcellen eraf worden getrokken.
Mijn houd voelde na het masker heel zacht aan dus het masker werkt wel. Verder merkte ik niet zo veel van het masker.

Je huid word heel zacht van dit masker maar verder doet het masker niet zo veel, ook is het heel vervelend om het masker van je gezicht af te halen.
Het is fijn dat het werkt maar ik vind dit geen aanrader.

Hema peel off masker 1,90

Advertisements

Een gedachte over “Peel off masker Hema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s