Winactie!

Vandaag mijn eerste winactie! Ik wilde eigenlijk al toen mijn site jasmijnbeauty.nl als domeinnaam had een winactie doen, maar steeds deed ik het niet. Vandaag daarom nu echt een winactie, ik ga een earcuff weggeven! Over deze earcuff heb ik al een keer een bericht geschreven en nu ga ik er dus een weggeven.

Zo ziet de earcuff eruit, ik heb natuurijk wel een nieuwe gekocht. De andere houd ik zelf. Ik heb mijn eigen earcuff pas naar school in gedaan en je voelt hem niet zitten wat ik echt heel fijn vind.

Ik geef deze earcuff dus weg, maar als je mee wilt doen moet je wel eerst het twitter account van mijn site volgen: @jasmijnbeauty. Ik heb dit account nog maar net aangemaakt en dit account heeft nog geen followers, en dat staat ook een beetje zielig. Als je geen twitter hebt of niet op mijn site niet wil followen moet je geabboneerd zijn op het youtubekanaal van mijn site: jasmijn1616, dit hoeft niet als je het twitteraccount followt.
Als je een van de twee hebt gedaan moet je even een mailtje sturen naar: jasmijnbeauty@hotmail.com. Dus niet alleen in de comments zetten dat je mee doet!
Ik hoop dat er veel mensen mee doen! (:

Als ik de winactie sluit schrijf ik alle namen op een briefje en trek ik er een uit, en dat is dan de winnares!

Je kan mee doen aan deze winactie tot zondag 29 januari, op deze dag ben ik ook jarig, dus eigenlijk is deze winactie ook een beetje omdat ik dan jarig ben! :D

Advertisements

5 gedachtes over “Winactie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s