DIY Hartjes Envelop

Ja ja het is bijna valentijnsdag en op valentijnsdag geef je je vriendje of vriendinnen meestal iets. Vandaag een super simpele DIY die iedereen kan maken! Sorry dat dit artikel een beetje laat komt maar voor deze week had ik niks ingepland. De winactie winnares maak ik morgen bekend!

Wat heb je nodig:
– Een schaar
– Papier
– Eventueel een potlood

Stap 1:
Knip als eerste een hartje uit, dit kan je met gewoon wit papier doen maar je kan natuurlijk ook een gekleurd papiertje met een print gebruiken. Dit papier heb ik gekocht bij de action. De grote van het hartje maakt niet uit, hoe groter het hartje is hoe groter het envelopje is.

Stap 2:
Leg het hartje nu met de print naar onder neer.

Stap 3:
Vouw de buitenste randjes naar binnen, het envelopje wordt het mooiste als het hartje gelijk is en als de twee stukjes die je naar binnen vouwt even groot zijn.

Stap 4:
Draai het hartje nu zodat de punt naar boven ligt. Vouw de onderkant (de bovenkant van het hartje) nu naar voren zodat je alleen nog de punt overhoud.

Stap 5:
Vouw nu het puntje over de twee rondjes heen en je envelopje is klaar! Als je de envelop nu open vouwt zie je het hartje weer! Je moet het losse stukje nog wel even vastplakken met een stukje plakband of een stickertje of iets anders.

Je kan een grote envelop maken en daar een kaart in doen, maar je kan natuurijk ook aan de binnenkant van het hartje wat schrijven. Je kan helemaal zelf bepalen wat je met het envelopje doet!

Zoals je ziet dus een hele simpele maar wel leuke DIY, iedereen alvast een fijne valentijnsdag! ♥
Ik heb ook gevraagd of mijn zusje een tutorial van de rainbowcake wil maken, en binnenkort komt er een tutorial van online!

Advertisements

5 gedachtes over “DIY Hartjes Envelop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s