DIY: Flesjes oppimpen

Vandaag een soort van DIY om oude (of nieuwe) flesjes op te pimpen. Je hebt maar weinig spullen nodig om flesjes op te pimpen. Het klinkt voor sommigen misschien raar, maar ik vind oude brocante flesjes erg leuk staan als accesoires voor bijvoorbeeld op mijn kamer.

Dit zijn de flesjes die ik vandaag ga pimpen. Ik heb deze flesjes gekocht op brocante marktjes in Frankrijk. Ik heb niet een bepaalde winkel waar je zulk soort flesjes kan kopen. Hier zul je toch even naar moeten zoeken. Ik heb van te voren allerlei spulletjes verzameld die ik misschien zou kunnen gebruiken.

Thuis hebben wij een hele doos vol met allerlei kleuren en soorten kant. Ook hiervoor heb ik geen bepaalde winkel waar je kant kan kopen. Hier moet je gewoon een beetje naar zoeken.

Deze ‘labels’ heb ik gekocht op een brocante markt in Brugge. Ik vond de kleuren erg mooi. Mijn kamer is roze, maar turquoise vind ik ook een hele mooie kleur. deze labels liggen voor de flesjes, dus leek het me leuk om het kant bij deze labels te laten passen. Ik kom overigens niet uit Brabant, maar het maakt me niet uit dat er Brabant op staat. Ik heb bij deze ‘labels’ een grijs lintje gedaan, omdat dat bij allebei de labels past.

Op de flesjes zelf staan cijfertjes om maten aan te geven, dit vind ik er leuk uit zien dus daarom wilde ik hier niks overheen doen. Ik heb alleen om de flessenhalzen lintjes gestrikt. Om de linker heb ik alleen een strikje van kant gedaan. Om de rechter heb ik een grijs lintje gedaan met daar overheen een kanten lintje.

Omdat ik het toch een beetje simpel vond, heb ik onder de labels een dikke strook wit kant neergelegd, dit voegt toch net iets meer toe. Zoals je ziet heb ik mijn oude fotocamera, die ik heb gekocht bij een kringloopwinkel (voor €2,00), ook bij de flesjes en de labels staan.

En dit is het eindresultaat, het ziet er veel leuker uit dan zonder al het kant en de lintjes. Zo kan je dus simpel iets leuker maken met alleen lintjes en kant! Al deze spullen heb ik vrij goedkoop gekocht.

Advertisements

2 gedachtes over “DIY: Flesjes oppimpen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s