Nail-art Tutorial: Simpele glitter nagels

Vandaag heb ik voor jullie een soort van nail-art tutorial, het is eigenlijk niet echt een nail-art want ik weet zeker dat iedereen dit kan! Een super simpele nail-art dus, het was eigenlijk meer een soort probeersel maar ik laat het toch aan jullie zien.

Als eerste lak je je nagels in een kleur die je zelf wilt. Het maakt niet uit welke kleur je kiest. De kleur kan donker of licht zijn. Ik heb deze kleur gekozen: O.P.I. – That’s hot pink.

Voor deze nail-art heb je ook een glitter nagellak nodig. Ik heb voor een glitter nagellak gekozen van essence, hier zitten kleine en grote glittertjes in. Je kan dit ook met een nagellak doen die allemaal kleine glittertjes heeft, of gewoon een andere kleur nagellak.

Nu moet je je nagels heel goed laten drogen. Zorg echt dat de lak ook goed is uitgehard. Nu plak je twee stukjes plakband schuin op je nagel zodat er een drie hoekje ontstaat.

Nu lak je in het driehoekje. Door het plakband komt de glitternagellak niet buiten de randjes. Nu trek je het plakband eraf vanaf boven naar onder. Doe dit niet te langzaam want dan kan je nagellak los laten.

Als de plakband eraf is heb je een heel mooi strak driehoekje. Je kan de glittertjes nog een beetje verdelen met een saté-prikker. Je kan het nu verder op alle nagels doen, maar je kan het ook op een nagel laten.

En zo ziet het er uiteindelijk uit. Je moet er nog wel een laagje topcoat over heen doen zodat het een mooi geheel word.

En dat is het, ik hoop dat jullie deze simpele nail-art leuk vinden!

Advertisements

2 gedachtes over “Nail-art Tutorial: Simpele glitter nagels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s