Rituals: ‘When you smile to the world, the world smiles back’

Advertorial

Kennen jullie de quote: “Smile and the world smiles to you”? Ik vind dit zelf een hele mooie quote en ik zeg het ook wel eens tegen bijvoorbeeld een vriendin die op dat moment niet zo vrolijk is. Rituals bedacht een nieuwe collectie: de Laughing Buddha body collectie. Deze collectie bevat acht energieke producten , allemaal gevuld met verkwikkende citrusvruchten. De producten bevatten ingredïenten die een gevoel van optimisme, geluk en blijdschap met zich meebrengen. Dit is dus echt een collectie om vrolijk van te worden!

De collectie is geïnspireerd de lachende buddha. De lachende buddha leefde duizenden jaren geleden in China. Met zijn glimlach bracht hij voorspoed onder de mensen. Al eeuwenlang is het ritueel van wrijven over de buik van Buddha een symbool voor geluk. Voor deze nieuwe collectie bedacht Rituals een leuke campagne: what makes you smile. Iedereen kan geluk en een glimlach delen met vrienden door het uploaden van een foto die je laat lachen. Deelnemers maken kans op een Laughing Buddha gift set t.w.v. €104,50. De actie loopt tot en met zondag 16 juni 2013. Op de site van Rituals kan je mee doen: http://whatmakesyousmile.rituals.com.

Speciaal voor deze campagne is het bovenstaande filmpje gemaakt. Jullie kennen ook vast wel die chagrijnigheid waar iedereen wel eens last van heeft op maandag? Rituals geeft een moderne twist aan een eeuwenoud ritueel; een undercover Laughing Buddha is tussen de mensen gezet, wachtend op de tram naar werk, om ze een glimlach te bezorgen wanneer ze dat niet verwachten maar wel nodig hebben.

 

Advertisements

Een gedachte over “Rituals: ‘When you smile to the world, the world smiles back’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s